Επιλογή Σελίδας

weather 27°C / 81°F Ρέθυμνο

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Κρεατικά

Λαγός στιφάδο

 

Υλικά

  • 1 λαγός
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 κιλό κρεµµύδια, µικρά για στιφάδο
  • 1 φλιτζάνι κρασί
  • 5-6 ώριµες ντοµάτες
  • 3-4 δαφνόφυλλα
  • 1 ξυλάκι κανέλα
  • 1 κουταλιά ξίδι
  • αλάτι, πιπέρι, κύµινο

Κοινοποίηση σε

Προετοιμασία

Κόβουµε τον λαγό και τον βάζουµε σε µια κατσαρόλα µε το ελαιόλαδο, το αλάτι και το κρασί. Τον αφήνουµε να βράσει λίγο και µετά ρίχνουµε τα κρεµµύδια, τις ντοµάτες αλεσµένες, το πιπέρι, το κύµινο και τα δαφνόφυλλα και τα αφήνουµε να ψηθούν. Λίγο πριν σβήσουµε τη φωτιά ρίχνουµε και το ξίδι.

Κοινοποίηση σε

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.