Επιλογή Σελίδας

weather 26°C / 78°F Ρέθυμνο

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Κυνήγι θησαυρού

01/02/2016 @ 12:00 ΠΜ - 29/02/2016 @ 12:00 ΠΜ EET

Η μαζικότερη εκδήλωση από πλευράς συμμετοχής στο Ρέθυμνο είναι “το κυνήγι του θησαυρού”. Το αγαπημένο παιχνίδι ρεθεμνιωτών κάθε ηλικίας διεξάγεται δύο εβδομάδες πριν το καρναβάλι και στην πραγματικότητα αποτελεί ένα μαραθώνιο όπου δοκιμάζονται το μυαλό, το σώμα και τα νεύρα. Αν και λόγω του βαθμού δυσκολίας, που εχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα, είναι σχεδόν αδύνατο σε κάποιο μη μυημένο ή ντόπιο να πάρει ουσιαστικά μέρος, εν τούτοις ειναι πραγματική εμπειρία να παρακολουθήσει μια ομάδα σε δράση.

Το Κυνήγι του Θησαυρού στο Ρέθυμνο βοήθησε τους νέους της πόλης μας να μάθουν σε βάθος την ιστορία της, να ακουμπήσουν τα μνημεία της, να ανιχνεύσουν κάθε λεπτομέρεια στο χρόνο. Μια παράμετρος του παιχνιδιού ωστόσο που αξίζει να σημειωθεί είναι η διαχείρησή του από τους ίδιους τους παίχτες. Σημαντικό είναι επίσης το “παιδικό κυνήγι του θησαυρού” που διεξάγεται μια εβδομάδα πριν το μεγάλο. Τέλος κάθε καλοκαίρι την “Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού” ο Σύλλογος Ξενοδόχων Ρεθύμνης σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνης οργανώνουν κυνήγι θησαυρού για τους επισκέπτες μας με έπαθλα πακέτα διακοπών στην πόλη μας.

 

Love

Κοινοποίηση σε
Love
Κοινοποίηση σε

Λεπτομέρειες

Αρχή:
01/02/2016 @ 12:00 ΠΜ EET
Τέλος:
29/02/2016 @ 12:00 ΠΜ EET
Κατηγορία Εκδήλωση:
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.