Επιλογή Σελίδας

weather 14°C / 58°F Ρέθυμνο

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Σαλάτες

Σαλάτα με σέσκουλα και μαυρομάτικα φασολάκια

 

Υλικά

  • 600 γρ. µαυροµάτικα φασόλια
  • χυµός από 2 λεµόνια
  • 1 κιλό σέσκουλα
  • 1 φλιτζάνι
  • έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Προετοιμασία

Βάζουµε 8 ώρες τα µαυροµάτικα φασολάκια σε κρύο νερό για να µαλακώσουν. Τα σουρώνουµε και τα ρίχνουµε σε βραστό νερό και τα βράζουµε περίπου 30 λεπτά, µέχρι να γίνουν αρκετά µαλακά. Πλένουµε και καθαρίζουµε τα σέσκουλα από τα σκληρά µέρη και τα πράσινα φύλλα. Ρίχνουµε τα φύλλα στην κατσαρόλα µε τα φασόλια και τα βράζουµε για 6-7 λεπτά. Χτυπάµε το λεµόνι, το αλάτι και το ελαιόλαδο σε ένα βάζο που κλείνει καλά και περιχύνουµε µε αυτή τη σάλτσα τα φασόλια. (6 μερίδες)

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.