Υλικά
- 1½ κιλό γλυκοκολοκύθα
- 2 κρεµµύδια
- ½ κιλό φέτα
- 2-3 αυγά
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- αλεύρι όσο χρειαστεί
- αλεύρι όσο χρειαστεί
- Λίγη µαγιά
- αλάτι
Προετοιμασία
Τσιγαρίζουµε την κολοκύθα µε το κρεµµύδι και ψήνουµε µέχρι να γίνει χυλός. Τη στραγγίζουµε και προσθέτουµε δυόσµο, τη φέτα τριµµένη και τα αυγά. Με τα υλικά για τη ζύµη φτιάχνουµε δύο φύλλα. Στρώνουµε το ένα σε λαδωµένο ταψί, απλώνουµε τη γέµιση, σκεπάζουµε µε το δεύτερο φύλλο και ψήνουµε στον φούρνο µέχρι να ροδίσει.