Μουσκεύουµε το ψωµί ή τις φρυγανιές στο κρασί. Ψιλοκόβουµε το κρεµµυδάκι και το σκόρδο. Ανακατεύουµε µέσα στον κιµά το βρεγµένο ψωµί, αφού πρώτα το στραγγίσουµε. Στη συνέχεια βάζουµε τα αυγά, το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα και το κύµινο κοπανισµένο. Πλάθουµε τα σουτζουκάκια, αφού ανακατέψουµε καλά τα υλικά, βρέχοντας τα χέρια µας µε κρασί. Τηγανίζουµε τα σουτζουκάκια. Ετοιµάζουµε µια κόκκινη σάλτσα µε ½ κιλό ντοµάτες και 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Προσθέτουµε τις ελιές στα σουτζουκάκια και αφήνουµε να σιγοψηθούν.
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Strictly Necessary Cookies
Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.