
Υλικά
- 500 γρ. σαλιγκάρια
- φρέσκες ντοµάτες
- 1 κρεµµύδι
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι πλιγούρι
- 1 ποτήρι κρασί
Προετοιμασία
Αφού πλύνουµε τα σαλιγκάρια και τα ζεµατίσουµε, τσιγαρίζουµε το κρεµµύδι στο ελαιόλαδο, βάζουµε τα σαλιγκάρια, προσθέτουµε το κρασί ανακατεύοντας συνέχεια για 1 µε 2 λεπτά. Προσθέτουµε τις ντοµάτες ξυσµένες, λίγο νερό και αφήνουµε να ψηθεί σε σιγανή φωτιά. Όταν θα έχει σχεδόν ψηθεί προσθέτουµε και το πλιγούρι.