Επιλογή Σελίδας

weather 17°C / 62°F Ρέθυμνο

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Σαλάτες

Σκορδαλιά

 

Υλικά

  • 5-6 σκελίδες σκόρδο
  • 1/2 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 150 γρ. πατάτες βρασµένες
  • 2 κουταλάκια του γλυκού ξίδι
  • αλάτι

Προετοιμασία

Καθαρίζουµε το σκόρδο και το λιώνουµε. Προσθέτουµε τις πατάτες και πολτοποιούµε το µείγµα. Προσθέτουµε 1-2 κουταλάκια του γλυκού ξίδι και ρίχνουµε λίγο λίγο το λάδι, συνεχίζοντας να δουλεύουµε το µείγµα. Σερβίρουµε τη σκορδαλιά γαρνιρισµένη µε ελιές. Μπορούµε αν θέλουµε µαζί µε το λάδι να προσθέσουµε και λίγο χυµό λεµονιού. Μπορούµε να αντικαταστήσουµε τις πατάτες µε µουσκεµένη ψίχα ψωµιού.

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.