Υλικά
- 1 κιλό καλαµάρια
- 1-2 κρεµµύδια
- ½ κιλό ντοµάτες
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 µατσάκι µαϊντανό
- αλάτι, πιπέρι
Προετοιμασία
Πλένουµε και καθαρίζουµε τα καλαµάρια. Τσιγαρίζουµε τα κρεµµύδια µε το ελαιόλαδο και ρίχνουµε αλεσµένες τις ντοµάτες καθώς και τον µαϊντανό ψιλοκοµµένο. Αλατοπιπερώνουµε και αφήνουµε να πάρουν 2-3 βράσεις. Προσθέτουµε τα καλαµάρια, ανακατεύουµε και αφήνουµε να σιγοψηθούν µέχρι να πήξει η σάλτσα.