
Υλικά
- 2 κιλά χόρτα (βλίτα, στύφνο)
- 4 πατάτες
- 3 µάτσα φρέσκα κρεµµυδάκια ψιλοκοµµένα
- 3 φλιτζάνια ελαιόλαδο
- 8 µικρά κολοκύθια
- 3 µάτσα άνηθο ψιλοκοµµένο
- 2 ξερά κρεµµύδια ψιλοκοµµένα
- 5 ντοµάτες κοµµένες σε µέτρια κοµµάτια
- 4 φλιτζάνια νερό
- αλάτι & πιπέρι
Προετοιμασία
Σοτάρουµε για 5 λεπτά στο ελαιόλαδο τα κρεµµύδια, τον άνηθο και τις ντοµάτες. Προσθέτουµε το νερό και τις πατάτες, τα αφήνουµε να βράσουν για 10 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουµε τα χόρτα και τα κολοκύθια, το αλάτι και το πιπέρι. Σκεπάζουµε την κατσαρόλα και τα αφήνουµε να σιγοβράσουν περίπου 25 λεπτά, ανακατεύοντας και προσθέτοντας νερό αν χρειαστεί.