Επιλογή Σελίδας

weather 20°C / 68°F Χανιά

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Ψάρια & Θαλασσινά

Ψάρι στο φούρνο λαδορίγανη

 

Υλικά

  • 1 κιλό ψάρι
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 κιλό πατάτες
  • χυµό 2 λεµονιών
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Προετοιμασία

Καθαρίζουµε το ψάρι και το κόβουµε φέτες. Βάζουµε το ψάρι σ’ ένα ταψί και γύρω γύρω βάζουµε τις πατάτες κοµµένες σε φέτες. Πασπαλίζουµε µε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη, ραντίζουµε µε το ελαιόλαδο, το λεµόνι και λίγο νερό και ψήνουµε σε µέτριο φούρνο περίπου µία ώρα.

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.