Επιλογή Σελίδας

weather 26°C / 78°F Ρέθυμνο

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Κρεατικά

Κουνέλι με γιαούρτι και αυγά

 

Υλικά

  • 1 κουνέλι
  • 2 λεµόνια
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • ½ κιλό γιαούρτι
  • 4 αυγά
  • αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία

Πλένουµε το κουνέλι, το περιχύνουµε µε τα λεµόνια και το αφήνουµε κάµποσες ώρες. Μετά το βάζουµε σε ταψί, το αλατοπιπερώνουµε, το περιχύνουµε µε το ελαιόλαδο και λίγο νερό και το ψήνουµε στον φούρνο. Όταν ψηθεί το βγάζουµε από τον φούρνο, ανακατεύουµε το γιαούρτι µε τα αυγά χτυπηµένα και 2-3 κουταλιές νερό και µε το µείγµα αυτό περιχύνουµε το κουνέλι. Βάζουµε ξανά το φαγητό στον φούρνο µέχρι να δέσει η σάλτσα.

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.