Καθαρίζουµε τα αντίδια από τα κίτρινα και ταλαιπωρηµένα φύλλα. Τα πλένουµε πολύ καλά και τα κόβουµε σε κοµµάτια. Σοτάρουµε το κουνέλι µε το ελαιόλαδο ελαφρά. Προσθέτουµε τα κρεµµυδάκια, τον άνηθο, λίγο αλάτι και 2 φλιτζάνια νερό. Αφήνουµε το κρέας να σιγοβράσει περίπου 30 λεπτά. Ρίχνουµε τα αντίδια και 1 φλιτζάνι νερό και ψήνουµε για 25 λεπτά ακόµα. Χτυπάµε τα αυγά και ρίχνουµε σιγά σιγά το λεµόνι. Συνεχίζουµε το χτύπηµα µ’ ένα πιρούνι, προσθέτοντας λίγο από τον ζωµό του φαγητού. Περιχύνουµε το φαγητό µε το αυγολέµονο και ανακινούµε λίγο την κατσαρόλα, πάνω σε πολύ σιγανή φωτιά. Σερβίρουµε το φαγητό ζεστό.
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Strictly Necessary Cookies
Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.