Select Page

weather 22°C / 72°F Χανιά

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Κρεατικά

Κουνέλι με κύμινο

 

Υλικά

  • 1 κιλό κουνέλι
  • 1 ποτήρι νερού λάδι
  • 1 ποτήρι κρασιού κόκκινο κρασί
  • αλάτι, πιπέρι, κύμινο

Κοινοποίηση σε

Προετοιμασία

Κόβετε σε κανονικές μερίδες το κουνέλι και το βάζετε με το λάδι στη κατσαρόλα μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Το σβήνετε με το κρασί, σκεπάζετε την κατσαρόλα και το αφήνετε για 5 λεπτά. Μετά προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι και το κύμινο και το αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να ψηθεί. Αν χρειαστεί προσθέτετε και λίγο νερό.

Κοινοποίηση σε

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.