Επιλογή Σελίδας

weather 29°C / 85°F Άγιος Νικόλαος

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Κρεατικά

Κουνέλι Κοκκινιστό

 

Υλικά

  • 1 κουνέλι
  • 2 κρεμμύδια
  • 3-4 ώριμες ντομάτες
  • 1 φλιτζάνι λάδι
  • ½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί
  • Αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία

Aφού πλύνουμε το κουνέλι, το κόβουμε σε μερίδες και το αφήνουμε να στραγγίσει. Ζεσταίνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και βάζουμε με το κρέας μέχρι να ροδίσει. Το σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε τα κρεμμύδια χοντροκομμένα, τις ντομάτες τριμμένες, το αλάτι, το πιπέρι και ένα φλιτζάνι νερό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το κρέας να σιγοψηθεί. Το παρακολουθούμε και, αν χρειαστεί, προσθέτουμε επιπλέον νερό.Όταν το κρέας μαλακώσει και δέσει η σάλτσα, σβήνουμε τη φωτιά και σερβίρουμε το φαγητό με τηγανητές πατάτες.

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.