Υλικά
- 1 κιλό χοιρινό κρέας
- 500 γρ. πατάτες µικρές στρογγυλές ίσου µεγέθους
- 250 γρ. ντοµάτες κόκκινες σφιχτές
- 250 γρ. ελιές πράσινες
- αλάτι, πιπέρι
- 1 ποτήρι του κρασιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Προετοιμασία
Κοκκινίζουµε το κρέας µε το λάδι και το σβήνουµε µε το κρασί. Προσθέτουµε τις ντοµάτες τριµµένες, το αλάτι και το πιπέρι. Αφήνουµε να βράσουν λίγο και να ψηθεί το κρέας κατά το ήµισυ. Προσθέτουµε τις πατάτες και όταν το φαγητό έχει γίνει, προσθέτουµε τις ελιές και αφήνουµε να πάρει ακόµα λίγες βράσεις.