Σοτάρουµε το κρεµµύδι µε το ελαιόλαδο ελαφρά. Ρίχνουµε το χοιρινό και το αφήνουµε να ροδίσει απ’ όλες τις πλευρές. Προσθέτουµε1 φλιτζάνι νερό, λίγο αλάτι και σιγοψήνουµε, περίπου 30 λεπτά. Τραβάµε το κρέας και το τοποθετούµε σε µία πιατέλα. Ρίχνουµε τα πράσα (κοµµένα σε ροδέλες), 2 φλιτζάνια νερό και λίγο αλάτι. Ψήνουµε για 25 λεπτά σε µέτρια θερµοκρασία. Βάζουµε πάλι το κρέας στην κατσαρόλα, προσθέτουµε ντοµατοπελτέ (διαλυµένο σε λίγο χλιαρό νερό), τα δαµάσκηνα και το σέλινο. Ανακατεύουµε και συνεχίζουµε το ψήσιµο µέχρι να απορροφηθούν εντελώς τα υγρά. Σερβίρουµε το φαγητό ζεστό µε άφθονο φρεσκοτριµµένο πιπέρι.
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Strictly Necessary Cookies
Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.