Επιλογή Σελίδας

weather 20°C / 68°F Άγιος Νικόλαος

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Γλυκά, Τοπική συνταγή

Λαδοκούλουρα

 

Υλικά

  • 3 φλιτζάνια ελαιόλαδο
  • 2 φλιτζάνια ζάχαρη
  • 2 φλιτζάνια κανέλα βρασµένη
  • 1 µπέικιν πάουντερ
  • ½ φακελάκι αµµωνία
  • 2 κιλά αλεύρι
  • σουσάµι

Προετοιμασία

Ζυµώνουµε τα υλικά όλα µαζί. Πρώτα το ελαιόλαδο µε τη ζάχαρη, έπειτα την κανέλα, το µπέικιν-πάουντερ, την αµµωνία και στο τέλος το αλεύρι. Πλάθουµε τα κουλουράκια, τα βρέχουµε µε λίγο λικέρ, τα πασπαλίζουµε µε σουσάµι και τα ψήνουµε σε µέτριο φούρνο.

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.