Select Page

weather 18°C / 64°F Ρέθυμνο

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Ψάρια & Θαλασσινά

Χταπόδι στιφάδο

 

Υλικά

  • 1 κιλό χταπόδι
  • 1 κιλό κρεµµύδια
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζανάκι ξύδι
  • 3-4 δαφνόφυλλα
  • πιπέρι

Προετοιμασία

Πλένουµε το χταπόδι και το κόβουµε µικρά κοµµάτια. Τσιγαρίζουµε το κρεµµύδι µε το ελαιόλαδο και ρίχνουµε το χταπόδι µέσα. Το αφήνουµε να βράσει σε σιγανή φωτιά µε το νερό που βγάζει και προς το τέλος προσθέτουµε το σκόρδο, το ξίδι, τη δάφνη, το πιπέρι και λίγο νερό -αν χρειαστεί- και ψήνουµε ακόµα λίγο.

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.