Υλικά
- 1 κιλό σµέρνα
- 1-2 κρεµµύδια
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
- 1 µατσάκι µαϊντανό
- ½ κιλό ντοµάτες
- αλάτι, πιπέρι
Προετοιμασία
Πλένουµε και καθαρίζουµε τη σµέρνα. Τσιγαρίζουµε τα κρεµµύδια µε το λάδι και ρίχνουµε τις ντοµάτες αλεσµένες, καθώς και τον µαϊντανό ψιλοκοµµένο. Αλατοπιπερώνουµε και αφήνουµε να πάρουν 2-3 βράσεις. Προσθέτουµε και το ψάρι, ανακατεύουµε και αφήνουµε να σιγοψηθεί το φαγητό µέχρι να πήξει η σάλτσα.