Υλικά
- 1 ποτήρι κρασιού χλιαρό νερό
- Λίγες σταγόνες λεμόνι
- Ανάλογο αλεύρι
- Λίγες σταγόνες λάδι
- Λίγο αλάτι
- ½ έως 1 κιλό μυζήθρα γλυκιά ή ξινή
- Λίγη ζάχαρη αν θέλουμε
- Λίγη ζάχαρη αν θέλουμε
Προετοιμασία
Ετοιμάζετε με τα υλικά φύλλου τη ζύμη ώστε να γίνει μαλακή και ανοίγετε το φύλλο. Με ένα καπάκι κόβετε μικρά κομμάτια. Λιώνετε τη μυζήθρα με ένα πιρούνι μαζί με τη ζάχαρη και παίρνετε μια κουταλιά, την οποία την τοποθετείτε στα στρογγυλά κομμάτια. Τα διπλώνετε, τα κλείνετε καλά στις άκρες και τα ψήνετε σε καυτό λάδι.