Ετοιµάζουµε το µείγµα για τους κεφτέδες, τους πλάθουµε, τους αλευρώνουµε και τους τηγανίζουµε λίγο. Ψιλοκόβουµε τα κρεµµύδια και τα βράζουµε σε µια κατσαρόλα µε λίγο νερό. Μόλις πιουν το νερό τους, ρίχνουµε το βούτυρο να τσιγαριστούν ελαφρά και τα σβήνουµε µε ξίδι. Προσθέτουµε πάλι λίγο νερό να βράσει και ρίχνουµε µέσα τους κεφτέδες να πάρουν µερικές βράσεις. Χτυπάµε τους κρόκους, προσθέτουµε το γάλα, λίγο αλάτι, 1 κουταλιά αλεύρι, 1 κουταλιά βούτυρο και λίγες κουταλιές από το ζουµί από την κατσαρόλα. Περιχύνουµε το φαγητό στην κατσαρόλα, ανακατεύουµε και σβήνουµε τη φωτιά.
This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Strictly Necessary Cookies
Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.
If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.