Υλικά
- 1 κιλό αρνί
- ½ κιλό ντοµάτες
- 1 κρεµµύδι, λίγο ξίδι
- 1 κιλό µπάµιες
- αλάτι, πιπέρι
- 1 ποτήρι ελαιόλαδο
Προετοιμασία
Πλένουµε τις µπάµιες, κόβουµε τα κοτσάνια τους, τις περιχύνουµε µε ξίδι και τις αφήνουµε για λίγο στον ήλιο. Βάζουµε το κρέας στην κατσαρόλα µε το ελαιόλαδο, το τσιγαρίζουµε και µετά ρίχνουµε τις ντοµάτες ξεφλουδισµένες και ψιλοκοµµένες και τις αφήνουµε να πάρουν 2-3 βράσεις µέχρι να µισοψηθεί το κρέας. Βάζουµε στην κατσαρόλα και τις µπάµιες, αλατοπιπερώνουµε, ρίχνουµε λίγο νερό -αν χρειαστεί- και αφήνουµε το φαγητό να ψηθεί τελείως.