Επιλογή Σελίδας

weather 22°C / 71°F Ηράκλειο

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Χόρτα & Λαχανικά

Αρνί με ραδίκια

 

Υλικά

  • 1 κιλό άγρια ραδίκια ψιλοκοµµένα
  • 2 κρεµµύδια ψιλοκοµµένα
  • ¾ φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 1 κιλό αρνί από σπάλα κοµµένο σε κοµµάτια
  • 2 ώριµες ντοµάτες ψιλοκοµµένες
  • 1 κουταλάκι κολίανδρο ξερό (σπασµένο)
  • 4 κόκκοι µπαχάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριµµένο

Προετοιμασία

Σοτάρουµε τα κρεµµύδια µε το ελαιόλαδο, µέχρι να ροδίσουν ελαφρά και ρίχνουµε το κρέας, το οποίο είναι κοµµένο κοµµάτια. Συνεχίζουµε το σοτάρισµα, µέχρι το αρνί να πάρει ξανθό χρώµα. Προσθέτουµε το αλάτι, τον κολίανδρο, το µπαχάρι και 2 φλιτζάνια νερό. Ανακατεύουµε, σκεπάζουµε την κατσαρόλα και σιγοψήνουµε για 40 λεπτά περίπου. Δοκιµάζουµε µε ένα πιρούνι το κρέας. Όταν είναι σχεδόν ψηµένο, ρίχνουµε τα ραδίκια, τις ντοµάτες, λίγο νερό, ανακατεύουµε και συνεχίζουµε το ψήσιµο για 20-30 λεπτά.Σερβίρουµε το φαγητό µε φρεσκοτριµµένο µαύρο πιπέρι.

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.