Υλικά
- 1 κιλό κατσίκι
- 1 κρεµµύδι
- 600 γρ. πράσινες ελιές τσακιστές*
- 1 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1 ποτηράκι κρασί
- 1 λεµόνι, αλάτι
Προετοιμασία
Βάζουµε το κρέας, αφού το κόψουµε σε κοµµατάκια και το αλατίσουµε, στην κατσαρόλα µε το ελαιόλαδο. Αφού ψηθεί λίγο προσθέτουµε το κρεµµύδι και την ντοµάτα ψιλοκοµµένα. Αφού πάρει µια µε δύο βράσεις, ρίχνουµε τις ελιές. Αν το ζουµί που υπάρχει από την ντοµάτα δεν είναι αρκετό για να ψηθεί τελείως το φαγητό, προσθέτουµε κρασί µέχρι να ψηθεί. Λίγα λεπτά πριν το κατεβάσουµε από τη φωτιά το περιχύνουµε µε χυµό λεµονιού.
* Δείτε τη συνταγή: Πράσινες Ελιές (Τσακιστές) >