
Υλικά
- Λίγη µπύρα
- Ξιφίας φρέσκος Μεσογείου
- Κύµινο
- Πιπέρι
- Σκόρδο
- Αλάτι
- Αλεύρι
Προετοιμασία
Πλένουµε τον ξιφία. Σε ένα µπολ βάζουµε λίγη µπίρα, λιώνουµε λίγο σκόρδο, κύµινο, αλάτι, πιπέρι, τα ανακατεύουµε όλα καλά και βουτάµε τον ξιφία. Έπειτα τον αλευρώνουµε και τον τηγανίζουµε σε µέτρια φωτιά. Σερβίρουµε τον ξιφία ζεστό. Τον συνοδεύουµε µε σκορδαλιά και βραστά χόρτα.