Επιλογή Σελίδας

weather 34°C / 93°F Χανιά

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Ψάρια & Θαλασσινά

Ξιφίας τηγανητός με σκόρδο

 

Υλικά

  • Λίγη µπύρα
  • Ξιφίας φρέσκος Μεσογείου
  • Κύµινο
  • Πιπέρι
  • Σκόρδο
  • Αλάτι
  • Αλεύρι

Προετοιμασία

Πλένουµε τον ξιφία. Σε ένα µπολ βάζουµε λίγη µπίρα, λιώνουµε λίγο σκόρδο, κύµινο, αλάτι, πιπέρι, τα ανακατεύουµε όλα καλά και βουτάµε τον ξιφία. Έπειτα τον αλευρώνουµε και τον τηγανίζουµε σε µέτρια φωτιά. Σερβίρουµε τον ξιφία ζεστό. Τον συνοδεύουµε µε σκορδαλιά και βραστά χόρτα.

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.