Select Page

weather 29°C / 85°F Ρέθυμνο

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Χόρτα & Λαχανικά

Γλυκοκολοκύθα τηγανιτή

 

Υλικά

  • 1 κιλό γλυκοκολοκύθα
  • 2 φλιτζάνια ελαιόλαδο
  • αλεύρι
  • λεµόνι ή ξύδι

Κοινοποίηση σε

Προετοιμασία

Κόβουµε τη γλυκοκολοκύθα στενόµακρες φέτες πάχους 2-3 εκατοστά. Την αλατίζουµε και την αφήνουµε λίγη ώρα να στραγγίσει. Βάζουµε στο τηγάνι ελαιόλαδο να κάψει. Αλευρώνουµε τις φέτες και τις τηγανίζουµε σε δυνατή φωτιά. Στη συνέχεια τις βγάζουµε, τις τοποθετούµε σε µια πιατέλα και τις περιχύνουµε µε λεµόνι ή ξύδι.

Κοινοποίηση σε

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.