Select Page

weather 15°C / 59°F Χανιά

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Ψάρια & Θαλασσινά

Καλαμαράκια τηγανητά

 

Υλικά

  • καλαµαράκια
  • ελαιόλαδο και αλεύρι για το τηγάνισµα
  • αλάτι, πιπέρι

Κοινοποίηση σε

Προετοιμασία

Καθαρίζουµε και πλένουµε τα καλαµαράκια. Κόβουµε τα πλοκάµια χωριστά και τη σακούλα την κόβουµε σε στρογγυλές φέτες σαν δακτυλίδια. Τα αλατοπιπερώνουµε, τα αλευρώνουµε και τα τηγανίζουµε σε µπόλικο καυτό λάδι.

Κοινοποίηση σε

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.