Select Page

weather 17°C / 62°F Ρέθυμνο

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Σαλιγκάρια

Σαλιγκάρια στην κατσαρόλα

 

Υλικά

  • 1 κιλό σαλιγκάρια
  • 1 κουταλιά αλεύρι
  • 1 φλιτζανάκι παρθένο ελαιόλαδο
  • χυµός 2 λεµονιών

Κοινοποίηση σε

Προετοιμασία

Η προετοιµασία των σαλιγκαριών γίνεται όπως προαναφέραµε. Συνήθως χρησιµοποιούµε σαλιγκάρια µικρά, αλλά µπορούµε να χρησιµοποιήσουµε και µεγάλα. Στη συνέχεια τα ξαναβάζουµε σε άδεια κατσαρόλα, τα περιχύνουµε µε ελαιόλαδο, λεµόνι και 1/2 κουταλάκι αλεύρι, τα αφήνουµε να πάρουν µία βράση και τα σερβίρουµε.

Κοινοποίηση σε

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.