Select Page

weather 7°C / 45°F Ρέθυμνο

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Ψάρια & Θαλασσινά

Μπακαλιάρος τηγανητός

 

Υλικά

  • ½ κιλό μπακαλιάρος
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • 1 αβγό
  • Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Κοινοποίηση σε

Προετοιμασία

Tην προηγούμενη μέρα κόβουμε τον μπακαλιάρο σε μέρίδες και τον βάζουμε σε μπόλικο νερό, για να ξαλμυρίσει.Φροντίζουμε ν’ αλλάζουμε το νερό κατά διαστήματα. Την επομένη τον πλένουμε καλά, και τον καθαρίζουμε. Αναμειγνύουμε το αλεύρι, το αλάτι, το αβγό χτυπημένο και λίγο νερό, ώσπου να γίνει χυλός και μέσα εκεί βουτάμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου.Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Σερβίρεται  πολύ ωραία με σκορδαλιά.

Κοινοποίηση σε

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.