Select Page

weather 24°C / 74°F Άγιος Νικόλαος

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Κρεατικά

Κουνέλι τηγανιτό

 

Υλικά

  • 1 κουνέλι
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • Λίγο δενδρολίβανο
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο
  • Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
  • Αλεύρι και ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Κοινοποίηση σε

Προετοιμασία

Κόψτε το κουνέλι σε μερίδες, πλύνετε και τοποθετήστε μέσα σε μπολ με κρασί, ψιλοκομμένο σκόρδο, δενδρολίβανο, αλάτι και πιπέρι. Αφήστε το στο κρασί για μερικές ώρες. Στη συνέχεια, στραγγίξτε, αλευρώστε και τηγανίστε για λίγο από τις δύο πλευρές σε καυτό ελαιόλαδο.

Πηγή: Νομαρχία Χανίων

Κοινοποίηση σε

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.