Select Page

weather 17°C / 63°F Ρέθυμνο

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Κρεατικά

Αυγά τηγανητά στο ελαιόλαδο με ντομάτα

 

Υλικά

  • 6 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 ώριµες ντοµάτες
  • 4 αυγά
  • αλάτι & πιπέρι

Κοινοποίηση σε

Προετοιμασία

Ζεσταίνουµε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Βάζουµε µέσα τις ντοµάτες αφού τις ξεφλουδίσουµε και τις τρίψουµε. Ρίχνουµε αλάτι και αφήνουµε να σιγοβράσει για 6-7 λεπτά µέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό. Προσθέτουµε το ελαιόλαδο, ανακατεύουµε και σιγοψήνουµε για 2-3 λεπτά. Ρίχνουµε ένα ένα τα αυγά, τα πασπαλίζουµε µε λίγο πιπέρι και τα σιγοψήνουµε, περιχύνοντάς τα κάθε τόσο µε λίγη σάλτσα. Βγάζουµε τα αυγά από το τηγάνι ανάλογα µε το πόσο τα θέλουµε ψηµένα. Τα σερβίρουµε µε τη σάλτσα τους.

Κοινοποίηση σε

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.