Επιλογή Σελίδας

weather 28°C / 82°F Χανιά

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Χόρτα & Λαχανικά

Πατάτες τηγανητές με στάκα

 

Υλικά

  • 2 ½ φλιτζάνια του τσαγιού ελαιόλαδο
  • 2 µεγάλες πατάτες
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 4 κουταλιές της σούπας στάκα

Προετοιμασία

Καθαρίζουµε τις πατάτες, τις κόβουµε σε χοντρά κοµµάτια, τις αλατίζουµε και τις ανακατεύουµε µε τα χέρια µας πολύ καλά. Στη συνέχεια τις σκεπάζουµε και τις αφήνουµε για 40-50 λεπτά. Σε µία κατσαρόλα ή σε ένα βαθύ και στενό τηγάνι ζεσταίνουµε πολύ καλά το ελαιόλαδο. Ρίχνουµε τις πατάτες στο καυτό ελαιόλαδο και τις τηγανίζουµε. Σερβίρουµε αµέσως τις πατάτες ζεστές αφού βάλουµε πάνω τους τη στάκα.

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.