Υλικά
- 1 κιλό ψάρι
- 1 κιλό κολοκυθάκια
- 1/2 κιλό ντομάτες
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
Προετοιμασία
Καθαρίστε και αλατίστε το ψάρι. Τηγανίστε ελαφρώς τα κολοκυθάκια. Βάλτε λίγο λάδι σε ένα ταψί, τοποθετήστε στο κέντρο το ψάρι και γύρω-γύρω προσθέστε τα κολοκυθάκια. Σιγοβράστε ελαφρώς το υπόλοιπο λάδι με το κρεμμύδι και τις τριμμένες ντομάτες και περιχύστε τα κολοκυθάκια. Προσθέστε 1 φλιτζάνι νερό και λίγο πιπέρι και ψήστε σε μέτρια θερμοκρασία.
Πηγή: Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Ρεθύμνου