
Υλικά
- 100 γρ. ταραµά
- 1 φλιτζάνι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 300 γρ. πατάτες βρασµένες
- 1 µικρό κρεµµύδι τριµµένο
- χυµός από 1½ λεµόνι
Προετοιμασία
Πολτοποιούµε τον ταραµά, τις πατάτες και το κρεµµύδι. Δουλεύουµε το µείγµα µέχρι να γίνει λείο. Προσθέτουµε εναλλάξ λίγο λίγο λάδι και λεµόνι. Γαρνίρουµε µε ελιές και µε καρδιά µαρουλιού ή µε µαϊντανό ψιλοκοµµένο. Αν θέλουµε µπορούµε αντί πατάτες να χρησιµοποιήσουµε µουσκεµένη ψίχα ψωµιού.