Υλικά
- 1 µεγάλο φιλέτο πέρκας
- 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού δενδρολίβανο
- αλάτι
- φρεσκοτριµµένο πράσινο πιπέρι
Προετοιμασία
Πλένουµε και αλατίζουµε το ψάρι. Ανοίγουµε µια διπλή λαδόκολλα και τοποθετούµε το φιλέτο στο κέντρο. Πασπαλίζουµε µε το σκόρδο, το δενδρολίβανο και το πιπέρι. Περιχύνουµε µε το ελαιόλαδο και κλείνουµε πολύ καλά το ψάρι στη λαδόκολλα. Ψήνουµε στους 200 βαθµούς για 45 λεπτά και το σερβίρουµε ζεστό µε τη σάλτσα του.