Select Page

weather 22°C / 71°F Άγιος Νικόλαος

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Ψάρια & Θαλασσινά

Ψάρι ψημένο στη λαδόκολλα

 

Υλικά

  • 1 µεγάλο φιλέτο πέρκας
  • 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού δενδρολίβανο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριµµένο πράσινο πιπέρι

Προετοιμασία

Πλένουµε και αλατίζουµε το ψάρι. Ανοίγουµε µια διπλή λαδόκολλα και τοποθετούµε το φιλέτο στο κέντρο. Πασπαλίζουµε µε το σκόρδο, το δενδρολίβανο και το πιπέρι. Περιχύνουµε µε το ελαιόλαδο και κλείνουµε πολύ καλά το ψάρι στη λαδόκολλα. Ψήνουµε στους 200 βαθµούς για 45 λεπτά και το σερβίρουµε ζεστό µε τη σάλτσα του.

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.