Υλικά
- 1 κιλό σουπιές
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2-3 κρεµµύδια
- 1 ποτήρι του κρασιού κρασί
- πιπέρι
Προετοιμασία
Καθαρίζουµε τις σουπιές. Αφού κόψουµε σε χοντρά κοµµάτια το κρεµµύδι, το τσιγαρίζουµε µε το ελαιόλαδο και ρίχνουµε και τις σουπιές κοµµένες σε κοµµάτια. Τις αφήνουµε περίπου ένα τέταρτο της ώρας, µέχρι να ροδίσουν, και έπειτα τις σβήνουµε µε κρασί. Προσθέτουµε λίγο νερό και το πιπέρι και αφήνουµε τις σουπιές να ψηθούν και να µείνουν µε το λάδι τους.