Υλικά
- 2 κιλά κολοκυθάκια
- 4 ντοµάτες
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 7-8 σκελίδες σκόρδο ψιλοκοµµένο
- µαϊντανό
- αλάτι & πιπέρι
Προετοιμασία
Πλένουµε τα κολοκύθια και τα χαράζουµε µε ένα µαχαίρι. Τα γεµίζουµε µε σκόρδο και τα στρώνουµε σε ένα ταψί. Προσθέτουµε το ελαιόλαδο και τις ντοµάτες τριµµένες, πασπαλίζουµε µε µαϊντανό, αλάτι και πιπέρι και τα ψήνουµε σε µέτριο φούρνο για µία ώρα. Στο τέλος πασπαλίζουµε µε µαϊντανό