Επιλογή Σελίδας

weather 29°C / 84°F Ρέθυμνο

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Ψάρια & Θαλασσινά

Μπακαλιάρος με κουνουπίδι

 

Υλικά

  • 1 φύλλο µπακαλιάρο
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι του κρασιού κρασί
  • 1 κουνουπίδι
  • 1 κρεµµύδι
  • ½ κιλό ντοµάτες
  • αλάτι, πιπέρι

Προετοιμασία

Τσιγαρίζουµε το κρεµµύδι µε το λάδι, προσθέτουµε το κουνουπίδι και σβήνουµε µε κρασί. Ρίχνουµε τις ντοµάτες αλεσµένες, το αλατοπίπερο και λίγο νερό και αφήνουµε το φαγητό να βράσει λίγο. Βάζουµε από πάνω και τον ξαλµυρισµένο µπακαλιάρο και τελειώνουµε το ψήσιµο χωρίς να ανακατέψουµε το φαγητό, αλλά κουνώντας 2-3 φορές την κατσαρόλα.

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.