Υλικά
- 1 φύλλο µπακαλιάρο
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι του κρασιού κρασί
- 1 κουνουπίδι
- 1 κρεµµύδι
- ½ κιλό ντοµάτες
- αλάτι, πιπέρι
Προετοιμασία
Τσιγαρίζουµε το κρεµµύδι µε το λάδι, προσθέτουµε το κουνουπίδι και σβήνουµε µε κρασί. Ρίχνουµε τις ντοµάτες αλεσµένες, το αλατοπίπερο και λίγο νερό και αφήνουµε το φαγητό να βράσει λίγο. Βάζουµε από πάνω και τον ξαλµυρισµένο µπακαλιάρο και τελειώνουµε το ψήσιµο χωρίς να ανακατέψουµε το φαγητό, αλλά κουνώντας 2-3 φορές την κατσαρόλα.