Επιλογή Σελίδας

weather 29°C / 83°F Ηράκλειο

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Σαλάτες

Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι

 

Υλικά

  • 500 γρ. γιαούρτι
  • 4 κουταλιές σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κιλό παντζάρια (6 μερίδες)
  • 3 κουταλιές σούπας ξίδι
  • αλάτι

Προετοιμασία

Καθαρίζουµε τα παντζάρια και αφού χωρίσουµε τους βολβούς από τα φύλλα και τα βλαστάρια, τα βράζουµε. Στη συνέχεια τα στραγγίζουµε. Τους βολβούς όταν κρυώσουν τους κόβουµε σε µικρούς κύβους. Τους βάζουµε σε ένα µπολ και µαζί ρίχνουµε όλα τα άλλα υλικά και ανακατεύουµε ελαφρά. Βάζουµε τη σαλάτα στο ψυγείο και τη σερβίρουµε κρύα. Τα φύλλα και τα βλαστάρια µπορούµε να τα βάλουµε σε ένα ξεχωριστό µπολ και να τα χρησιµοποιήσουµε ως σαλάτα αφού προσθέσουµε ξίδι, ελαιόλαδο και αλάτι.

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.