Select Page

weather 17°C / 62°F Άγιος Νικόλαος

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Με ελιές

Μοσχάρι με πράσινες ελιές

 

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 3-4 ντομάτες ώριμες
  • Αλάτι, πιπέρι
  • ½ κιλό πράσινες ελιές
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • Κανέλλα

Κοινοποίηση σε

Προετοιμασία

Aφού πλύνουμε το κρέας, το κόβουμε σε μέτρια κομμάτια.Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα και το τσιγαρίζουμε μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε τις ντομάτες τριμμένες, το σκόρδο ψιλοκομμένο, την κανέλλα, το αλάτι, το πιπέρι και 1 φλιτζάνι νερό. Το αφήνουμε να ψηθεί για 20 λεπτά περίπου. Στο μεταξύ ρίχνουμε τις πράσινες ελιές σε ζεματιστό νερό και όταν έχει μισοψηθεί το κρέας τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα.Μαγειρεύουμε το φαγητό για μισή ώρα ακόμα.

Κοινοποίηση σε

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.