Υλικά
- 4 αβοκάντο
- 4 ντοµάτες
- 1 αγγουράκι
- 250 γρ. γιαούρτι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- χυµό ενός λεµονιού
- έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 4 κρεµµυδάκια φρέσκα
- 2 πιπεριές
- 200 γρ. τυρί φέτα
- 4 κουταλιές σούπας ψιλοκοµµένο άνηθο
- αλάτι, πιπέρι
Προετοιμασία
Κόβουµε όλα τα υλικά σε κοµµάτια. Ετοιµάζουµε τη σάλτσα µε το γιαούρτι, το σκόρδο, το πιπέρι, τον άνηθο, τον χυµό λεµονιού και περιχύνουµε τη σαλάτα.