Select Page

weather 24°C / 76°F Ρέθυμνο

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

No_image_recipes1

Γλυκά

Αμυγδαλωτά

 

Υλικά

  • 1200 γρ. αμυγδαλόψιχα
  • 600 γρ. ζάχαρη
  • 10 ασπράδια αβγών
  • Ξύσμα λεμονιού

Κοινοποίηση σε

Προετοιμασία

Xτυπάμε καλά τα ασπράδια αβγών. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να λιώσει. Ρίχνουμε στο μίγμα τα αμύγδαλα καλά κοπανισμένα και το ξύσμα λεμονιού.Ανακατεύουμε και πλάθουμε ένα-ένα τα αμυγδαλωτά σαν μπισκότα. Τα τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν.

Κοινοποίηση σε

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.