Επιλογή Σελίδας

weather 27°C / 81°F Άγιος Νικόλαος

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Ξεκινάμε από το Ρέθυμνο με κατεύθυνση το χωριό Αρμένοι το οποίο προσπερνάμε και στο 22ο χιλ. στρίβουμε δεξιά προς Κοξαρέ. Ακολουθώντας το δρόμο αυτό διαμέσου του Κουρταλιώτικου φαραγγιού φθάνουμε στο χωριό Ασώματος .

Προχωρούμε προς τα νότια και μετά από 2 χιλ. είτε στρίβουμε αριστερά προς Μονή Πρέβελη είτε συνεχίζουμε δεξιά προς Λευκόγεια. Συνεχίζοντας το δρόμο μετά τα Λευκόγεια μπορούμε να επισκεφθούμε τις θαυμάσιες παραλίες Σχοινάρια, Δαμνόνι, Αμμούδι και Πλακιάς . Μετά τον Πλακιά ανηφορίζουμε προς το χωριό Μύρθιος, 4 χιλ. βόρεια του Πλακιά, με τη θαυμάσια θέα στον κόλπο του Πλακιά και το Λιβυκό πέλαγος, και συνεχίζουμε προς το φαράγγι του Κοτσιφού.

Λίγο πριν μπούμε στο στένεμα του φαραγγιού ακολουθούμε τη μεγάλη στροφή προς τα αριστερά που οδηγεί στο χωριό Σελλιά που βρίσκεται σε υψόμετρο 280 μ. και έχει επίσης θαυμάσια θέα προς το λιβυκό πέλαγος. 12 περίπου χιλ. δυτικά των Σελλίων μέσω μιας διαδρομής με πολλές στροφές αλλά και θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον φθάνουμε στο Ροδάκινο με την υπέροχη παραλία του Κόρακα ακριβώς στα νότια του χωριού.

!

Love

Κοινοποίηση σε

Περισσότερες Πληροφορίες

  • Δυσκολία Διαδρομής: Έυκολη

Τοποθεσία

 
 

Love

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.