Επιλογή Σελίδας

weather 32°C / 89°F Χανιά

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Μακρύς Γιαλός

Παραλίες

Λασίθι

Τουριστικό θέρετρο στα παράλια του Λιβυκού Πελάγους με μεγάλη παραλία (1,5 χιλιόμετρο) κατάλληλη για παιδιά και ευχάριστη για ενήλικες αφού μπορείτε να βρείτε κάθε είδους διασκέδαση και άνεση.

Στην παραλία έχει απονεμηθεί η γαλάζια σημαία καθαρών και οργανωμένων παραλιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εξάλλου το όνομα της περιοχής δόθηκε ακριβώς επειδή έχει μεγάλη παραλία, η οποία διακόπτεται από βράχια. Υπηρεσίες και ανέσεις προσφέρονται τόσο στο Μακρύ Γιαλό, όσο και στις επόμενες προς τα δυτικά παραλίες και οικισμούς του Κουτσουρά, Μαύρου Κολύμπου και Αχλιά.

Σε μικρή απόσταση από την κεντρική παραλία υπάρχουν τέσσερις ακόμα μικρότερες. Στις δύο απ’ αυτές μπορείτε να απολαύσετε θαλάσσια σπορ. Το ωραίο μικρό λιμανάκι του Μακρύ Γιαλού καυχιέται για τις ψαροταβέρνες του. Μερικοί από τους ιδιοκτήτες τους έχουν δικές τους βάρκες και έτσι είστε σίγουροι ότι το ψάρι που προσφέρουν είναι φρεσκότατο.!

Love

Κοινοποίηση σε

Περισσότερες Πληροφορίες

Τοποθεσία

 
 

Love

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.