Επιλογή Σελίδας

weather 28°C / 83°F Άγιος Νικόλαος

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Το σύμπλεγμα παραλιών που συναντάμε προς τα δυτικά είναι του Λέντα, του αρχαίου Λεβήνος με το περίφημο Ιερατείο και Ναό του Ασκληπιού που διακρίνει ο επισκέπτης καθώς προσεγγίζει οδικά τον κολπίσκο από βόρεια.

Η παραλία διαθέτει επάρκεια υποδομών εστίασης και διαμονής και αποτελεί καλοκαιρινό θέρετρο κυρίως για ντόπιους.  Δεξιά και αριστερά του όρμου του Λέντα υπάρχουν αναρίθμητοι γραφικοί όρμοι, κολπίσκοι, και πεντακάθαρες παραλίες με λεπτό βότσαλο ή λειασμένες κροκάλες που δίνουν γκριζοπράσινες αποχρώσεις στα βαθιά νερά των θαλασσών.

Οι πιο γνωστές είναι της Λούτρας όπου πρόσφατα κατασκευάστηκε αγκυροβόλιο για την προσάραξη ιδιωτικών τουριστικών πλοιαρίων, του Τράφουλα, απόληξη του μικρού αλλά θαυμάσιου στενού φαραγγιού το οποίο χρειάζεται να διασχίσει κάποιος να φτάσει στην πανέμορφη παραλία με τις εντυπωσιακές ορθοπλαγές όπου ασκούνται δεκάδες ομάδες αναρριχητών όλο το χρόνο.!

Love

Κοινοποίηση σε

Περισσότερες Πληροφορίες

  • Παραλία γυμνιστων: ΝΑΙ

Τοποθεσία

 
 

Love

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.