Επιλογή Σελίδας

weather 24°C / 75°F Χανιά

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Όποιος επιλέξει την Γεωργιούπολη για την διαμονή του έχει σίγουρα την δυνατότητα να απολαύσει μια πανέμορφη παραλία. Όμως αυτό δεν στερεί από τον επισκέπτη την προσέγγιση και στην ενδοχώρα, καθώς οι αποστάσεις είναι πράγματι μικρές. Η διαδρομή μας ξεκινάει από την Γεωργιούπολη και ανηφορίζει προς την Εξώπολη, έχοντας δεξιά μας απίστευτη θέα στον κόλπο του Αλμυρού. Περνάμε το χωριά Καλαμίτσι Αμυγδάλου και Καλαμίτσι Αλεξάνδρου και από εκεί συνεχίζουμε για την Μονή του Αγίου Γεωργίου στο Καρύδι.

Το μοναστήρι είναι ανακαινισμένο με όμορφες αυλές και έναν ιδιαίτερο κυρίως ναό. Πίσω από το μοναστήρι βρίσκονται τα ερείπια μιας παλιάς μοναστηριακής φάμπρικας (ελαιουργείο). Κατηφορίζουμε για Βρύσες, ένα χωριό μέσα στο πράσινο με πολλά νερά, και ανηφορίζουμε για Αλίκαμπο. Πριν μπούμε στο χωριό, αριστερά μας θα δούμε ένα εντυπωσιακό οινοποιείο, το οποίο έπειτα από συνεννόηση, μπορείτε να επισκεφθείτε και εκεί να δοκιμάσετε τα κρασιά της περιοχής. Από τον Αλίκαμπο μπορείτε να συνεχίσετε για Φονέ και Γεωργιούπολη.!

Love

Κοινοποίηση σε

Περισσότερες Πληροφορίες

  • Δυσκολία Διαδρομής: Πολύ Έυκολη

Τοποθεσία

 
 

Love

Κοινοποίηση σε
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.