Επιλογή Σελίδας

weather 23°C / 74°F Ηράκλειο

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ποδηλατικός Γύρος Κρήτης (The tour of Crete Challenge)

07/05/2016 @ 11:00 ΜΜ - 12/05/2016 @ 11:00 ΜΜ EEST

Η  διοργάνωση «Tour of Crete Challenge »  2018 θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 26 Μαΐου  με στόχο να συγκεντρώσει  λάτρεις του αθλητικού  τουρισμού από όλο τον κόσμο για μια εφταήμερη περιπλάνηση στην κεντρική-ανατολική Κρήτη.

Η προσδοκία  των διοργανωτών είναι να καθιερωθεί σαν θεσμός και να αποτελεί κορυφαία διοργάνωση για τα επόμενα χρόνια.  Η εκκίνηση και ο τερματισμός του θα πραγματοποιηθούν   στο Ηράκλειο Κρήτης και οι ποδηλάτες θα διανύσουν συνολικά περίπου 690χλμ. Διατρέχει  την κεντρική – ανατολική Κρήτη, δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες  και τους συνοδούς τους να δουν και να γνωρίσουν τόσο την ομορφιά του κρητικού τοπίου με τις άπειρες εναλλαγές θάλασσας και βουνού , αλλά και να ποδηλατήσουν με ασφάλεια  σε διαδρομές που θα προσφέρουν ιδιαίτερες συγκινήσεις με την ποικιλομορφία τους.

Ο Γύρος της Κρήτης  απευθύνεται  στο κοινό των brevet και τους λάτρεις των πολλών χιλιομέτρων και των προκλητικών διαδρομών. Απευθύνεται στους λάτρεις του αθλητικού περιηγητικού τουρισμού, που θέλουν να γνωρίσουν νέους τόπους και να νοιώσουν νέες συγκινήσεις κάνοντας ποδήλατο.   Πιο συγκεκριμένα σμίγει την πρόκληση , το φιλικό  κλίμα των brevet , με  την λεπτομερή , διεξοδική μελέτη και χάραξη των διαδρομών  , τις παροχές και τις ανέσεις μιας πολυήμερης διεθνούς διοργάνωσης. Σίγουρα τα πολλά χιλιόμετρα και τα υψομετρικά αποτελούν μια πρόκληση για τους ποδηλάτες κάθε επιπέδου και μια βασική φυσική κατάσταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση του γύρου από τους συμμετέχοντες. Πάντως θα δίδεται η εναλλακτική λύση σε όσους το επιθυμούν, να ποδηλατήσουν μόνο κομμάτια της διαδρομής που επιθυμούν, καθώς και εάν θέλουν  κάποιες ημέρες μπορούν να απέχουν και να συνεχίζουν τις επόμενες. Βασικός σκοπός της διοργάνωσης είναι να ευχαριστηθούν όλοι και στο μέτρο που το επιθυμούν τις ποδηλατικές τους διακοπές στην Κρήτη . Αποτελεί επίσης μια καλή ευκαιρία για διακοπές  και για τους οικείους των συμμετεχόντων  καθώς η εποχή αυτή είναι από τις πιο όμορφες  για διακοπές στην Κρήτη. Εδώ αξίζει να τονίσουμε ξανά πως ο Γύρος της Κρήτης είναι μη ανταγωνιστική διοργάνωση τύπου πολυήμερου cyclosportive. Και βέβαια ο απώτερος σκοπός  είναι να αναδειχτεί  το νησί ,  και κατ’ επέκταση η  Ελλάδα σε ποδηλατικό προορισμό.

Η διοργάνωση του”THE TOUR OF CRETE CHALLENGE” τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Love

Κοινοποίηση σε
Love
Κοινοποίηση σε

Λεπτομέρειες

Αρχή:
07/05/2016 @ 11:00 ΜΜ EEST
Τέλος:
12/05/2016 @ 11:00 ΜΜ EEST
Κατηγορία Εκδήλωση:

Άλλο

Video Url
https://www.youtube.com/watch?v=VB0BznthG7Q
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.