Επιλογή Σελίδας

weather 24°C / 75°F Ρέθυμνο

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Αγαπητοί φίλοι, Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της τρέχουσας συγκυρίας ενδέχεται να υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στο ημερολόγιο εκδηλώσεων. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εδώ . Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αγώνας Pierra Creta

01/03/2016 @ 12:00 ΠΜ - 20/03/2016 @ 2:59 ΜΜ EET

Ο αγώνας αυτός ξεκίνησε από την αγάπη και το μεράκι λίγων εκ των μερικών δεκάδων φίλων που έχει το άθλημα στο νησί. Αγκαλιάστηκε σαν ιδέα από τους υπόλοιπους και από τον ΕΟΣ Ηρακλείου, καθώς και από τις τοπικές κοινωνίες στη ρίζα του βουνού και τώρα βρισκόμαστε έτοιμοι για την πρώτη του διοργάνωση. Στόχος μας είναι ένας αγώνας που δεν θα έχει να ζηλέψει κάτι σε επίπεδο διοργάνωσης από αντίστοιχους αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και που θα μαγέψει τους συμμετέχοντες με όλο το πακέτο βουνό – σκι – φιλοξενία – κέφι. Όραμά μας είναι να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο να διοργανώνεται σε διαφορετικές τοποθεσίες και βουνά του νησιού μας, και τελικά να καθιερωθεί σαν ένας αγώνας διαφήμιση του αθλήματος και του τόπου, όπου οι διεθνείς συμμετοχές θα υπερβαίνουν κατά πολύ τις εθνικές και τις τοπικές.

Περιγραφή Αγώνα

Ο  Pierra  Creta  θα περιλαμβάνει τον ατομικό αγώνα και σύντομα ομαδικά αγωνίσματα έκπληξη, που θα διεξαχθούν μετά την ολοκλήρωσή του ατομικού. Ο ατομικός θα έχει δύο κατηγορίες με παραπλήσιες χαράξεις, αλλά θα καλύπτουν διαφορετικές υψομετρικές. Ακολουθούν ενδεικτικά οι χαράξεις:

Α Κατηγορία

1500μ υψομετρική περίπου

Β Κατηγορία

950μ υψομετρική περίπου

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Για τη συμμετοχή στον Pierra Creta οι αθλητές θα πρέπει να κάνουν την  εγγραφή ηλεκτρονικά, μέσα από το site του αγώνα www.pierracreta.gr , και να καταβάλουν στον λογαριασμό του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Ηρακλείου το ποσό των 25 ευρώ,

Love

Κοινοποίηση σε
Love
Κοινοποίηση σε

Λεπτομέρειες

Αρχή:
01/03/2016 @ 12:00 ΠΜ EET
Τέλος:
20/03/2016 @ 2:59 ΜΜ EET
Κατηγορία Εκδήλωση:
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.