Επιλογή Σελίδας

weather 20°C / 68°F Άγιος Νικόλαος

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Αγαπητοί φίλοι, Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της τρέχουσας συγκυρίας ενδέχεται να υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στο ημερολόγιο εκδηλώσεων. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εδώ . Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης η περιοδική έκθεση: «1821 Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ»

19/12/2021 - 09/01/2022

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, η Κοινότητα Πόμπιας και η Εταιρία Κρητικών Ιστορικών Μελετών (Ε.Κ.Ι.Μ.) παρουσιάζουν την περιοδική έκθεση: «1821 Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» στο ιστορικό κτίριο του Γυμνασίου–Λυκείου  Πόμπιας, Δήμου Φαιστού την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 στις 13:00. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 09 Ιανουαρίου 2022.

Η περιοδική έκθεση τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής Ελλάδα 2021,  αποτελεί παραγωγή του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης της Ε.Κ.Ι.Μ. και πραγματοποιείται με τη χορηγία της εταιρείας Πλαστικά Κρήτης Α.Ε., σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, με την υποστήριξη του Δήμου Φαιστού, των Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού καθώς και των Γυμνασίου-Λυκείου Πόμπιας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Πόμπιας.

Την Έκθεση θα παρουσιάσει ο πρόεδρος της Ε.Κ.Ι.Μ. Καθηγητής Αλέξης Καλοκαιρινός και οι επιμελητές της Έκθεσης.

Σε όλες τις εκδηλώσεις εφαρμόζονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Love

Κοινοποίηση σε
Love
Κοινοποίηση σε

Λεπτομέρειες

Αρχή:
19/12/2021
Τέλος:
9 Ιανουαρίου
Κατηγορία Εκδήλωση:
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.