Επιλογή Σελίδας

weather 22°C / 72°F Άγιος Νικόλαος

Κοινοποίηση σε

#incredible_crete

Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Με τη διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης συνεχίζεται με επιτυχία το «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΡΗΤΗΣ» με τη Φωτεινή Δάρρα και τους The Vamos Ensemble & η Μαρία Κώτη

27/07/2021 - 31/07/2021

Με τη διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης συνεχίζεται με επιτυχία το «Φεστιβάλ Κρήτης» σήμερα και αύριο με δύο συναυλίες με δωρεάν είσοδο. Σήμερα, Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 και ώρα 21:00 θα απολαύσουμε τους The Vamos Ensemble & η Μαρία Κώτη, στην Ιερά Μονή Παναγίας Γκουβερνιώτισσας στις Ποταμιές του Δήμου Χερσονήσου. Η συναυλία πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου και του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης Ποταμιών «Η Γκουβερνιώτισσα»

Αύριο, Σάββατο 31 Ιουλίου 2021 και ώρα 21.30, η Φωτεινή Δάρρα υπόσχεται μια μουσική βραδιά σαν όνειρο με φόντο το Φρούριο Κούλε. Η συναυλία πραγματοποιείται στο Μικρό Λιμένα – απέναντι από το Φρούριο Κούλε – στο Ηράκλειο.

Στο πλάι της Φωτεινής Δάρρα είναι ο Γιώργος Παπαχριστούδης, ο μαέστρος, ενορχηστρωτής και πιανίστας των πιο καταξιωμένων Ελλήνων και διεθνών ερμηνευτών. Συμμετέχουν επίσης  4 καταξιωμένοι σολίστες. Στο σαξόφωνο ο Δημήτρης Τσάκας, στα τύμπανα ο Ανδρέας Μουζάκης, στο μπουζούκι ο Βαγγέλης Ζαρμπούτης και στο μπάσο ο Παρασκευάς Κίτσος.

Δελτία δωρεάν εισόδου για τη συναυλία της Φωτεινής Δάρρα, διατίθενται από το κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης (Πλατεία Ελευθερίας), από την είσοδο της οδού Δικαιοσύνης, από Τετάρτη 28/7/2021. Ώρες: 9.00 πμ έως 16.00.

Η συναυλία διοργανώνεται με τη στήριξη του Ο.Λ.Η (Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου) και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου.

Σε όλες τις εκδηλώσεις θα εφαρμόζονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19. Συνίσταται η έγκαιρη προσέλευση στις εκδηλώσεις για την αποφυγή καθυστερήσεων καθώς και συνωστισμού. (1 έως 1,5 ώρα πριν την έναρξη τους)

Love

Κοινοποίηση σε
Love
Κοινοποίηση σε

Λεπτομέρειες

Αρχή:
27/07/2021
Τέλος:
31/07/2021
Κατηγορία Εκδήλωση:
Font size selection
  • Sign Up
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.